Snelle levering     Veilig betalen via I-DEAL     Geen verzendkosten boven de € 200,-

Bel Ons 040-2543301     Whatsapp Ons +3140-2543301


Tijdens de Corona Lock-Down zijn wij gewoon geopend voor afhalen echter bezorgen wij ook (zelf) binnen Veldhoven. U kunt uw bestelling telefonisch / Via Internet doorgeven. Voor Uw en Onze veiligheid hoeft u dus niet meer naar de winkel te komen.

Wanneer u via internet besteld kunt u kiezen voor de optie afhalen in Veldhoven en in het opmerkingen veld aangeven dat u van onze bezorgservice binnen Veldhoven gebruik wilt maken.
 
N.B. Let op: Bestellingen dienen vooraf betaald te zijn.

Retour Procedure

Bedenk Tijd:

Na ontvangst (de datum dat u getekend heeft voor het in ontvangst nemen van het pakket) heeft u 14 dagen om aan te geven dat u van de koop afziet. Voor een snelle afhandeling, raden we u aan om contact op te nemen per e-mail of per telefoon.

Retourzending verpakken

Wij verzoeken u het volledige en niet-beschadigde product (indien redelijkerwijs mogelijk) terug in zijn oorspronkelijke verpakking te doen en tevens om de originele verpakking in een beschermende doos te verpakken.

Verzendkosten

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijgt u het volledige aankoopbedrag van het product terug gestort. (exclusief verzendkosten!) Terugbetaling geschied hierbij volgens de oorspronkelijke vorm van betaling.

Defect of Verkeerd product

Mocht er een product beschadigd of verkeerd geleverd zijn kunt u het product natuurlijk kostenloos retourneren en zoeken we samen naar een passende oplossing!

Retour Adres:

Hap Automaterialen
Heuvel 58
5502AL Veldhoven