HAP'S GOLDEN OLDIES FESTIVAL

HET FESTIVAL

Het festival, een initiatief van Hans van den Berg, eigenaar van HAP-automaterialen Veldhoven, is toegankelijk voor alle merken en typen voertuigen/oldtimers mits ouder dan 15 jaar en voorzien van wielen en een motor.
Het is een laagdrempelige festival, deelname/bezoek is dan ook gratis en deelnemers kunnen tijdens de openingsuren (10.00-17.00) komen en gaan wanneer ze willen.
Speciale aandacht dit jaar voor de Volvo Duett, de al eerdere jaren georganiseerde "Duetten Dag" maakt deel uit van het festival.

LOCATIE


Hart van het festival is het Processiepark met uitbreiding naar de Schoolstraat en Mariaplein bij voldoende belangstelling. Op de locatie geldt eenrichtingsverkeer, de ingang is bij de hoek Schoolstraat/Kapelstraat, de uitgang is bij de hoek Schoolstraat/Broekweg.
Bezoekers zonder oldtimer wordt gevraagd te parkeren bij Groenen aan de Run 3112 (zie route).
Bij binnenkomst ontvangen de deelnemers/bezoeker een pakket waarin o.a. het festivalreglement (zie hierna) is opgenomen.

REGLEMENT

Om het festival voor iedereen plezierig te laten verlopen zijn een aantal spelregels opgesteld. Dit Reglement vindt u elders op deze site.

HORECA

Naast de ongetwijfeld oogstrelende automobielen (en bezoekers?) is ook aan de inwendige mens gedacht. Met de hulp van Habets Event Support wordt een BBQ ingericht en een uitgiftepunt/bar voor drankjes. Hierbij wordt gewerkt met bonnen die te koop zijn bij het infopunt van de organisatie.
Voor de kleinere bezoekers is er naast een springkussen een popcorn wagen en verkoop chips.

VERKIEZING

Uit de aanwezige oldtimers wordt tussen 1500-1600 uur de mooiste en de meest originele, niet gerestaureerde klassieker, mits in rijdende staat, gekozen. De prijsuitreiking vindt kort na 1600 uur plaats nabij de infostand. Uit de Volvo Duetten wordt apart het mooiste exemplaar gekozen.


TOERRIT

Bezoekers voor wie de directie omgeving nog onbekend is kunnen een rit van ca. één uur in de directe omgeving rijden. Start en aankomst op het festivalterrein. Bij de infostand is de routebeschrijving verkrijgbaar, u kunt de rit rijden wanneer u wilt. Meer bijzonderheden vindt u op: www.hap-automaterialen.nl/GoldenOldies (in ontwikkeling). Vragen kunt u stellen op: hapsgoldenoldies.veldhoven@gmail.com